Σχετικά με εμάς

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor στην include_once() (γραμμή 3491 του /var/www/clients/client1/web37/web/includes/bootstrap.inc).

Είμαστε αξιόπιστος εταίρος και σύμβουλος κορυφαίων οργανισμών στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα καθώς και σε πολλές βιομηχανίες, μεμονωμένους επιχειρηματίες & επενδυτές.

Η Vertical Solutions Α.Ε. είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης εταιρικών σχέσεων που ιδρύθηκε το 2005.

Από την ίδρυσή της λειτουργεί ως αποτελεσματικός και ισχυρός βραχίονας για τους πελάτες της, παρέχοντας στοχευμέννες συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα που άπτονται του δημοσίου και καθώς και υπηρεσίες προώθησης των προϊόντων – υπηρεσιών και γενικότερων συμφερόντων των πελατών της.

Κάθε έργο πελάτη και επιχείρησης που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται αποκλειστικά και σε εξατομικευμένη βάση, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες, τη μοναδικότητα και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε περίπτωσης / πελάτη. Η στρατηγική και το σχέδιο δράσης που σχεδιάζονται είναι εξατομικευμένα ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι καθορισμένοι επιχειρηματικοί στόχοι αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Είμαστε αξιόπιστος εταίρος και σύμβουλος κορυφαίων οργανισμών στον ιδιωτικό, δημόσιο τομέα αλλά και σε πολλές βιομηχανίες και ξένους επενδυτές.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην επιτυχή πλοήγησή και στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το Ελληνικό Δημόσιο. Γνωρίζουμε καλά τις διαδικασίες, τους νόμους και πως μπορεί κάποιος να περιορίσει την γραφειοκρατία και καθυστερήσεις στην επίλυση ενός θέματος.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας και η σε βάθος γνώση της τοπικής αγοράς μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε, να αντιμετωπίζουμε και να επιλύουμε «χειρουργικά» ακόμα και τα πιο απαιτητικά επιχειρηματικά προβλήματα.

Η Vertical Solutions εξασφαλίζει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας πέρα ​​από την εγχώρια αγορά, έχοντας συνάψει συμφωνίες εταιρικής σχέσης και με άλλα αναγνωρισμένα ξένα γραφεία με έδρα σε πρωτεύουσες «κλειδιά» όπως οι Βρυξέλλες και το Λονδίνo.

Υπηρεσίες

Εταιρικές Υποθέσεις και Κυβερνητικές Σχέσεις

Λύσεις B2B & B2C Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης

Διαχείριση Κρίσεων

Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Συνέδρια

Η προσέγγιση μας

 • Καθορισμός επιχειρηματικών στόχων και θεμάτων που απαιτούν δράση
 • Προσδιορισμός κοινού
 • Συγκέντρωση και ανάλυση πληροφορίας
 • Καθορισμός στρατηγικής & σχέδιο δράσης
 • Δράση & Εκτέλεση
 • Τομείς

  Χρηματοοικονομικές & Τραπεζικές Υπηρεσίες

  Τεχνολογία & Καινοτομία

  Τηλεπικοινωνίες

  Ενέργεια & Φυσικοί Πόροι

  Φιλοξενία και Αναψυχή

  Βιομηχανίες

  Ασφάλεια

  Υποδομή, Κατασκευή και Μεταφορές

  Εμπόριο

  Ακίνητη περιουσία

  Φαρμακοβιομηχανία & Υγεία